Populairste caps

Caps beginnen steeds populairder te worden. Je ziet steeds meer kinderen hiermee rondlopen. In Amerika is het al een lange tijd een rage. Caps worden voor diverse sporten veel gebruikt wat zorgt voor de nodige publiciteit. Sporten als footbal, honkbal, basketbal en golf word veel caps gepromoot. In Nederland worden de t-shirts van hun favoriete club veel gekocht door fans. Maar in Amerika geven de fans meer geld uit aan petjes van hun favoriete club.

In Amerika zijn de caps soms erg prijzig. Een prijs van 60 dollar is vrij normaal voor een pet. En dan zijn er ook nog onbeschreven regels dat de gouden sticker altijd op de cap moet blijven zitten. Zo weten mensen dat je de orginele pet hebt en niet een of andere na-maak merk uit China. Ze zijn ook vaak van goede kwaliteit en kunnen lang mee gaan. Welke petten worden eigenlijk het meest verkocht in de wereld?

New York Yankees

Dit is eigenlijk het meest bekende pet die er is. Waarschijnlijk ken je hem al. Het is een blauwe pet met een N en Y over elkaar heen geschreven. Bijna iedereen in New York heeft wel z’n pet thuis liggen. New York Yankees heeft het als voordeel dat er veel bekende Amerikanen fan zijn van deze club. Ze maken zowat gratis reclame voor hun Honkbalteam.

Dallas Cowboys

Dit is de grootste NHL club in Amerika. Ze beschikken ook over de meest waardevolle team sinds 2007. Ze besteden veel geld uit aan marketing om hun merk over de hele wereld te vergroten. Hun verleden is alleen minder aansprekend als die van de New York Yankees.

Los Angeles Dodgers

Dit is de grootste club binnen de MLB. Ze wisten 6 keer de World Series te winnen. Zij zijn erg populair onder de donkere mensen in Amerika vanwege hun verleden. Zij waren namelijk de eerste die een donkere speler liet spelen in de MLB.

Ferrari

Ferrari is de bekendste merk binnen de autobranche. Ze hebben een groot groep aan trouwe fans. Binnen de Formule 1 worden er ook veel petten gebruikt. Wanneer je een wedstrijd bekijkt zie je ook bijna iedereen met een pet zitten.

Caps bedrukken met bepaalde logo hebben ook een status symbol. Je wilt bij een bepaalde groep, club horen. Sommige fans sparen petten die van bekende sporters zijn geweest. Zo had een fan ooit 35K dollar over voor een pet van Kobe Bryant.