Print je mooiste rompertje!

Print je mooiste foto op een rompertje!

Hoera, een nieuwe wereldburger! Natuurlijk wil je de trotse ouders verrassen met een origineel cadeau. Lastig om iets te bedenken? Welnee! Laat een rompertje bedrukken met je allermooiste foto. Gegarandeerd dat jouw cadeau een groot succes is!

Trotse ouders
Het blijft een wonder, zo’n piepkleine wurm met alles erop en eraan. Geen wonder dat de kersverse ouders stralen van trots. En waarschijnlijk doe jij dat als tante, oom, opa, oma, buurman, buurvrouw of collega ook een beetje. Of een heleboel.

Persoonlijk cadeau
Nadat je de kleine hebt bewonderd en je beschuit met roze of blauwe muisjes hebt opgegeten, is het tijd voor een cadeau. Stel je de blij verraste gezichten van de nieuwbakken ouders eens voor als jouw pakje wordt geopend. Er komt een rompertje tevoorschijn dat bedrukt is met je mooiste, grappigste of meest ontroerende foto. Een rompertje met zelfontworpen print is een cadeau met een persoonlijk tintje. Met zo’n bijzonder cadeau val je altijd op.

Kies je foto
Welke foto er op het rompertje komt? Dat bedenk jij! Een afbeelding van de baby of van papa en mama doet het altijd goed. Misschien wil je graag zelf op baby’s buik staan. De hond, kat of het konijn zijn ook perfecte fotomodellen.
Ben je creatief met bijvoorbeeld Photoshop, dan kun je de print op het rompertje nóg persoonlijker maken. Laat je fantasie de vrije loop en knutsel een afbeelding in elkaar waar iedereen nog lang over napraat.

Welke maat?
Op elk geboortekaartje staat de lengte en het gewicht van de baby. De maat van de baby correspondeert met zijn of haar lengte. Zo zijn de meeste pasgeboren baby’s ongeveer 50 centimeter lang, wat overeenkomt met maat 50. Toch doe je er niet verstandig aan die maat te bestellen. Ook niet als je al héél snel na de geboorte op kraambezoek gaat. Baby’s groeien namelijk als kool. Na een maand hebben ze doorgaans maat 56, na twee maanden maat 62, na drie maanden 68 en na een half jaar 74. Op hun eerste verjaardag hebben de meeste kinderen maat 80.
Omdat baby’s zo snel groeien, kun je de romper het best een of twee maatjes groter bestellen dan op het moment van jouw bezoek nodig is.

Rompertje bedrukken
Ga je binnenkort op kraambezoek? Neem dan zo’n origineel cadeau mee. Ga naar Reclameland en laat heel eenvoudig een rompertje bedrukken.